Completeaza formularul de mai jos si lasa-ti impresiile tale

Mesajul tau:

Nume si Prenume:

E-mail:

Ce spun clientii nostri?

Am avut de facut o procura de vanzare- cumparare pentru ca urma sa ma intorc la munca in Italia. Domnisoara notar, Olarean Andra-Alina mi-a explicat si m-a ajutat foarte repede. Am apreciat ca respecta programul de lucru 08:00 – 16:00.
Mihai Ungureanu - 38 ani
Felicitari pentru promptitudine si bunatate! Ma bucur ca ati venit la noi In Siret! Aveam mare nevoie de asa un notar bun ca dumneavoastra!
Angela Lupastean (58 ani)
Sunt student in Cluj-Napoca si am avut nevoie de o procura pentru ca mama sa imi ridice permisul auto. Stiind ca timpul imi e limitat am gasit nr. de telefon al biroului pe site si am sunat ca sa intreb daca imi pot face si mie procura intr-o vineri dupa-amiaza. Am rezolvat totul foarte repede, iar personalul amabil.
Andrei Popescu (22 ani)
O echipa super!
Anastasia Hrehorciuc (28 ani)
Locuiesc in Bucuresti, dar pentru ca tatal meu a decedat in Siret am fost nevoit sa ii fac succesiunea aici. Atunci am intalnit-o pe domnisoara notar Olarean care nu doar ca m-a primit prompt in consultanta, dar a avut tot timpul din lume sa imi dea toate explicatiile cerute. Si ce mi-a placut iarasi, a fost ca a pastrat spiritul credintei…. De fiecare data cand am fost, am vazut ca are o candela aprinsa in dreptul unei icoanei.
Lucian Manole (45 ani)
Felicitari domnisoarei notar. Ne bucuram sa o avem in comunitatea noastra!
Aspazia Leonte (55 ani)
Stiu ca si-a deschis biroul prin iunie 2016. Cred ca am fost printre primii client ai dumneai. Recomand serviciile cu caldura.
Marcel Asofronie

Ne puteti ajuta distribuind pe :